Shell eco marathon 2022 dag 4

De auto op de baan.

Gisteren was alweer de laatste dag van de Shell Eco Marathon 2022. Nadat we donderdag door de technische inspectie zijn gekomen konden we vrijdag de baan op. En wat was het spannend, maar bij de eerste poging hebben we al een geldige tijd neergezet, iets wat nog niet eerder gelukt was.

Helaas, tijdens onze tweede poging viel de motor uit. Dit probleem hebben we gelukkig opgelost en na de middagpauze konden we beginnen aan onze derde poging. Die was ook weer ontzettend spannend maar we hebben het 13 seconden binnen de tijd gered mét een beter verbruik dan bij poging 1.

Na deze poging hadden we 10 minuten om de auto weer klaar te maken voor de laatste poging omdat daarna de baan dicht zou gaan. Met nog 10 seconden op de klok reden we weg en hebben we ook voor onze vierde poging een geldige tijd met een beter verbruik gehaald zodat we zesde van de negen zijn geworden met een verbruik van 1 op 68!

Hierna zijn we aanwezig geweest bij de prijsuitreiking, hebben we de paddock opgeruimd en konden we zeer tevreden weer naar huis.

We willen natuurlijk onze sponsoren bedanken die ons hebben geholpen om hier te komen. Ook willen we de andere teams en de medewerkers van Shell bedanken voor alle hulp.

We hebben een geweldige week achter de rug, waarin we heel hard hebben gewerkt en geweldige resultaten hebben bereikt. We kijken al uit naar volgend jaar!

De groepsfoto voor het bord bij de technische inspectie.
Het eindresultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.