Shell eco marathon 2022 dag 3

De voltooide technische inspectie van 2022.

Vanochtend stonden wij om 8 uur al op het circuit voor de briefing.
Na de apparatuur nog een keer gecheckt te hebben, vertrokken we naar de technische inspectie. Vanaf daar ging alles erg voorspoedig en hebben we 10 van de 12 onderdelen gehaald. Tot het gedeelte waar het brandstofsysteem gecontroleerd werd. Daar bleek dat wij een filter in de auto hadden die niet goedgekeurd kon worden. Dit hield in dat wij een grote aanpassing moesten maken.

Helaas bleek, toen we om half 4 terug naar de technische inspectie reden, door alle aanpassingen de motor niet meer te starten. Gelukkig waren de mensen van de technische inspectie erg behulpzaam en hebben we het uiteindelijk binnen de tijd gehaald!

Morgen mogen we voor het eerst de baan op. We hebben er zin in en hopen dat we een geldige tijd kunnen neerzetten.

Op weg naar de technische inspectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.