Lang leve de Haagse Hogeschool

Soms heb je een beetje geluk nodig om opeens grote sprongen voorwaarts te kunnen maken. Paar weken geleden was ik op het High Tech Centre in Delft voor een overleg. Het High Tech Centre is een supercoole plek is waar gewerkt wordt aan bijzondere, innovatieve projecten door zowel bedrijven als studenten. Ze bleken ook een Urban Concept Car van het SEM team van de Haagse Hogeschool te hebben staan. Die bleek niet meer gebruikt te worden…

Ik sprong in gedachten al een klein vreugdesprongetje, want dit was (en is) precies wat ons team nodig had. Een body met chassis die als stevige basis zouden kunnen dienen voor onze nieuwe auto. Hij was weliswaar gebouwd voor een waterstof motor, maar het vervangen van de motor leek haalbaar. Marcel van Wijk van het HTC was ook enthousiast over het idee en regelde voor ons de overdracht. Dus, dankzij zijn inspanningen en de vrijgevigheid van het team van de Haagse Hogeschool zijn wij nu in het trotse bezit van Sharky. Natuurlijk, jullie willen hem zien. Hier is ie’ dan!

Overdracht Sharky

 

Een meer dan waardige opvolger van onze Boot, hier staan ze gebroederlijk naast elkaar.

 

 

2 gedachten over “Lang leve de Haagse Hogeschool”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.