New start

Na een jaar succes is het lastig om dit daarna weer te verbeteren. 2 jaar geleden is het ons gelukt om een auto te bouwen en daarmee mee te doen aan de Shell Eco Marathon.

Vorig jaar is dit een beetje tegen gevallen en is er weinig meer van gekomen. Nadat we Phase 1 waren doorgekomen hadden we alle hoop dat er voor de tweede keer weer een auto zou staan. Plannen werden gemaakt en er werd een prototype gemaakt voor de auto. Tot teleurstelling kwamen we Phase 2 niet door. Na dit is alles een beetje vastgelopen en er was geen noodzaak meer dat er een auto moest komen. Beetje jammer :( , maar wat gebeurd is, is gebeurd.

Vorig jaar willen we het liefst vergeten en dit jaar gaan we er weer helemaal voor. We hebben besloten dat ons doel is om in 2018 mee te doen aan de Shell Eco Marathon. We hebben dan een jaar om ons zo goed mogelijk voor te bereiden en daarmee dan een grotere kans om volgend jaar wel mee te doen.

Wij hebben er alle vertrouwen in.

3 gedachten over “New start”

  1. Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed!
    Extremely useful info pardticularly the last pasrt :) I care for such info much.
    I was loking for this certain info for a very long time.
    Thank you and best of luck.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.