Shell eco marathon dag 3

De eerste technische briefing

We begonnen dag 2 met de technische briefing. Daar worden een aantal veiligheidsmaatregelen en de planning voor de dag besproken. Zo’n briefing is verplicht voor de team manager en de drivers omdat het gaat over de veiligheid op het circuit.

Na de briefing gingen we terug naar de paddock om nog verder te werken aan de auto. Er waren nog een aantal problemen die opgelost moesten worden voordat de auto naar de technische inspectie kon.

Aan het eind van de middag was het eindelijk tijd. We gingen op weg naar de technische inspectie om de eerste paar onderdelen van de uitgebreide keuring af te ronden. Om 18.00 sloot de inspectie en morgen gaan we verder in de hoop door de keuring te komen en die dag erna de baan op te mogen.

Op weg naar de technische inspectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.