Vrije training zandvoort

Afgelopen vrijdag vond de vrije training van de formule 1 plaats op Zandvoort. Omdat Shell sponsor is van het Ferrari team, waren er een aantal kaartjes beschikken voor ons team om het evenement bij te wonen. Samen met de andere teams van de Shell Eco Marathon zijn wij vrijdag naar Zandvoort gegaan waar we een aantal Panels van Shell hebben bijgewoond, waarna we de vrije training mochten kijken. Natuurlijk willen we Shell bedanken voor deze mogelijkheid. Het was een erg interessante dag en we vonden het ontzettend leuk.

Één van de panels gegeven door Shell.
De vrije training.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.