Een nieuwe naam!

Aangezien onze auto een naam nodig had om mee te gaan doen aan het grote evenement in het Verenigd Koninkrijk in juni 2020, vonden we het tijd om een officiële naam te bedenken. Na lang te hebben gebrainstormd, zijn we op de volgende naam gekomen:

Fulgur Rubrum

Vertaald uit het Latijn betekent dit ‘Rode Bliksem’. Dit uiteraard omdat onze auto rood is en bliksem doordat ons voertuig nog al lijkt op het ‘Cars’-figuur ‘Lightning McQueen’, waarvan we zelfs een miniatuurbeeldje hebben op het dashboard van de auto. We hebben niet alleen gekozen voor het Latijn om zo onze school en diens klassieke achtergrond te vertegenwoordigen, maar ook omdat het een universele en mooie taal is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.