De laatste dag van de Shell Eco-marathon

Vandaag was de laatste dag van de Shell Eco-marathon. Het was ook gelijk de spannendste dag, aangezien vandaag de laatste dag was om een geldige tijd te kunnen rijden.

Nadat de laatste dingen waren aangepast, gingen we zodra het kon de baan op. De eerste paar rondjes gingen heel goed, maar ging er tijdens het zesde rondje iets fout met het linker voorwiel, waardoor we onze poging moesten staken.

Gelukkig konden we het wiel op tijd repareren, zodat we tijdens de tweede ronde nog een laatste poging konden doen. Helaas zat het ook deze ronde niet mee, want tijdens het rijden brak een tandwiel, waardoor we gelijk moesten stoppen.

Ondanks deze tegenslagen zijn we ontzettend trots wat we bereikt hebben op deze Shell Eco-marathon. We zijn een van de weinige middelbare scholieren teams die hier aan mee heeft gedaan, en de enige die een Urban Concept auto hebben gebouwd, die ook nog is goedgekeurd door de technische- en veiligheids inspectie. Ons doel was om door de technische inspectie te komen en te mogen rijden op het circuit, en dat is zeker gelukt.

Op naar volgend jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.