Eerste dag in Berghem

Vandaag was het dan eindelijk zo ver: de eerste dag van het Challenger event van de Shell Eco-marathon 2019. Nadat de laatste dingen waren ingepakt en de auto nog een laatste keer was bewonderd door een groep eersteklassers, zijn we met het team vertrokken naar Berghem. Eenmaal aangekomen op de camping hebben we de tenten opgezet en daarna zijn we snel doorgegaan naar het circuit om het team officieel aan te melden. Ook hebben we in de paddock nog een paar kleine aanpassingen gedaan aan de auto, zoals ervoor zorgen dat de ruitenwisser en de knipperlichten goed werken. Morgenochtend hopen we door de technische keuring heen te komen zodat we het eerste testrondje kunnen gaan rijden.

Het was een geslaagde eerste dag!

Het team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.