Uitje: De Escape Room

Na hard werken zijn we op 31 maart als team uitje naar de exit room in Rotterdam geweest. Spannend was het zeker.

We werden in twee teams gedeeld en moesten zo snel mogelijk door allerlei raadsels op te lossen uit de kamer komen. We hadden hier een uur de tijd voor en natuurlijk kwam niet iedereen er even makkelijk vanaf.

Er kwam veel geschreeuw bij kijken. Nadat een van de teams juichte omdat ze een raadsel hadden opgelost, dacht het andere team dat ze al verloren hadden, maar dat stopte ze niet van het ambitieus oplossen van de moeilijke opdrachten.

Na een zenuwslopend potje brein kraken had een van de teams nog minder dan een minuut de tijd, maar toch was het ze gelukt om op de allerlaatste 15 seconden de kamer uit te komen. Er werd wel veel bij nagedacht en hersens werden gekraakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.