Een Hemelvaartsweekend om nooit te vergeten

Wat doe je als je een week voor de deadline nog zo’n twee maanden achterloopt op schema? De meesten van ons zouden waarschijnlijk spontaan burn-out verschijnselen krijgen. Zo niet team Aureus Beta. Die maken gewoon twee maanden achterstand in twee dagen goed. Of vooruit, in ieder geval één van die twee maanden. Het een en ander laat zich mooi samenvatten in de top drie van de uitspraken van Mai:

1. Dat kunnen we aanpassen

2. Er groeien slotbouten op de vloer

3. We moeten een beetje buiten de doos denken

Het is nu zondagnacht en morgen is de presentatie van onze auto. Het is niet de mooiste auto ooit geworden. Het is ook niet de meeste aerodynamische auto. Het is ook niet de zuinigste auto ooit. Ten slotte is het ook niet de veiligste auto ooit. Maar, heel belangrijk, het wel onze allereerste auto ooit! Foto’s? Die volgen morgenavond. Als teaser wel alvast een klein filmpje. De laatste acht uur van dit weekend in circa 2 min 22.

 

 

Een gedachte over “Een Hemelvaartsweekend om nooit te vergeten”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.