Werkplaats af!

Al een tijdje zijn wij op zoek naar een werkplaats voor onze auto en na te hebben gekeken naar garages hebben we besloten dat het veel leuker en makkelijker is om onze eigen werkplaats op school te maken. Hiervoor heeft onze school een plein beschikbaar gesteld. Natuurlijk waren er wel een paar aanpassingen nodig zodat we er kunnen werken.

DSC_0397
De afgelopen weken hebben onze conciërges hier hard aan gewerkt en nu hebben we eindelijk een werkplaats. Wat erg leuk is aan een deze werkplaats is dat de andere leerlingen en leraren ook kunnen zien waar we mee bezig zijn en de vorderingen van de auto kunnen volgen.

Hieronder kun je het bouwproces zien. Zoals je kunt zien staan er al een paar onderdelen van de auto en andere onderdelen hebben we besteld, dus binnenkort kunnen we echt gaan bouwen!

DSC_0401 DSC_0403

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.