Dag 1: We zijn er!

Na een barre tocht over de A15 is de Aureus One dan aangekomen op de Shell Eco-Marathon 2015! Gisteravond presenteerden wij de auto aan onze sponsoren, dus ook de hoogste tijd om hem aan het grote publiek te tonen! We hebben nog wat uitdagingen voor  de boeg, zoals een ECU die wat tegensputtert. De komende dagen zal er nog hard gewerkt worden om de auto op tijd door de technische keuring te krijgen. Kom ons vooral dit weekend aanmoedigen in Ahoy! De toegang is gratis! Als je niet in de rij wilt staan, bestel dan vooraf je kaarten via http://www.shellenergylab.nl

IMG-20150520-WA0000

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.