Hard aan de slag en sponsorbezoek

 

De afgelopen weken lag ons project een beetje stil door onze toetsweek. Maar nu de drukte van onze toetsweek weer voorbij is gaan we met z’n allen hard aan het werk, want we hebben nog maar 5 weken tot de Shell Eco-marathon en er moet nog heel veel gebeuren. Het team is druk bezig met bouwen, onderdelen kopen, sponsors zoeken en we hebben ook een paar promotie-activiteiten gepland. (Hier later meer over)

Een van onze sponsors, Luc Beumer van het Autobedrijf L.D. Beumer b.v. is dinsdagmiddag bij het team op bezoek geweest om kennis te maken en zijn bijdrage aan ons af te leveren. Hij heeft een doos vol handige garagespullen, zoals brillen, brandblussers en handschoenen aan ons gegeven en daar zijn we super blij mee, want we kunnen de spullen goed gebruiken. We willen hem hiervoor hartelijk bedanken. En natuurlijk zal zijn logo hier op de site en op onze auto geplaatst worden.

Wil jij ons ook sponsoren met een geldbedrag of natura en op onze auto komen? Mail dan naar sem.aureusbeta@stgs.nl

Sponsorinwerkplaats

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.