Teambuilding en sloopauto

Very italian pizza

Vorige week woensdag (4 maart) heeft het Shell Eco-marathon team een leuk groepsuitje gehad: een etentje in Very Italian Pizza in Rotterdam.
Het was erg gezellig met iedereen en natuurlijk ook heel erg lekker. Hiernaast een foto in het restaurant:

Na dit leuke teambuilding uitje zijn we gelijk hard aan de slag gegaan. We zijn zoals eerder al vermeld dus bezig met Frankensteinachtige praktijken en hebben een auto van de sloperij gehaald om hier de onderdelen die we kunnen gebruiken er af te slopen en op onze auto te zetten. De sloopauto wordt optimaal gebruikt want de onderdelen die we niet kunnen gebruiken halen we er ook af en die verkopen we op marktplaats (voor de eerste onderdelen: http://link.marktplaats.nl/m907709977).Dus we maken niet alleen een zuinige en vernieuwende auto, maar ook nog eens een gerecyclede auto (want ook het frame en de motor zijn tweedehands), wat natuurlijk ook weer goed is voor het milieu. Hieronder zie je een paar van de teamleden aan het werk.

Slopen II Slopen III

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.