First Lego League teamwerving

Naast zelf aan veel activiteiten mee te doen organiseren wij ook deelname aan andere wedstrijden, zoals de First Lego League (FLL).  De FLL is een wedstrijd die leerlingen van 9 t/m 15 jaar uitdaagt om de maatschappelijke rol van techniek en technologie te onderzoeken aan de hand van verschillende
opdrachten. We hopen volgend jaar met de wedstrijd mee te doen. Daarvoor zullen we volgende week beginnen een team te werven van leerlingen uit de 1e en 2e klas. Dit schooljaar zullen we ons vertrouwd maken met de robot, zodat we ons volgend schooljaar helemaal op de Challenge kunnen focussen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.